Funkcinės lygtys kaip mokyklinė tema - Mačys, Juozas Juvencijus (Lietuvos matematikos rinkinys, 2011)
Lietuvos vidurinės mokyklos pereina prie naujų, modulinių programų. Straipsnyje aptariama viena iš modulių temų – funkcinės lygtys. Rekomenduojama klausimo literatūra, analizuojami konkretūs pavyzdžiai ir tipinės klaidos.
Keywords: matematikos dėstymas; funkcinės lygtys; olimpiados