Pilnumo klasės intuicionistinei pirmos eilės laiko logikai su laiko tarpsniais - Alonderis, Romas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2023)
Darbe yra pateikiama pirmos eilės intuicionistinė laiko logika TBJ su laiko tarpsniais. Parodoma, kad šios  logikos sekvencinis skaičiavimas LBJ yra korektiškas, tačiau nepilnas logikos TBJ atžvilgiu. Apibrėžiamos Glivenko sekvencijų klasės skaičiavimui LBJ bei jo klasikiniam atitikmeniui LB. Sekvencija priklausanti kuriai nors Glivenko klasei yra įrodoma skaičiavime LB tada ir tik tada, kai ji yra įrodoma skaičiavime LBJ. Glivenko klasės apibrėžiamos sekvencijoms, kurių sukcedentas susideda iš vienos formulės (visiškai Glivenko σ-klasės), ir sekvencijoms turinčioms tuščią sukcedentą (Glivenko σ -klasės). Parodoma, kad Glivenko klasės yra LBJ pilnumo logikos TBJ atžvilgiu klasės.