Pastaba apie aritmetines funkcijas ir kartotinius - Stakėnas, Vilius (Lietuvos matematikos rinkinys, 2008)
Straipsnyje nagrinėjamas kartotinių aibių ir aritmetinių funkcijų ryšys. Įrodomi teiginiai apie aritmetinių funkcijų reikšmių asimptotinius dažnius.
Keywords: aritmetinės funkcijos; kartotiniai