Įrodymų baigtinumas minimaliai laiko logikai - Pliuškevičius , Regimantas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2009)
Straipsnyje pateiktas korektiškas ir pilnas beciklis sekvencinis skaičiavimas minimaliai laiko logikai. Įrodymų baigtinumo tikrinimui naudojami indeksai ir žymės.
Keywords: laiko logika; sekvencinis skaičiavimas; indeksavimas; išvedimo baigtinumas; ciklų tikrinimas