Lietuvos matematikų draugijos veikla 2007–2010 metais - Kubilius, Jonas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2010)
Trumpai apžvelgiama LMD veikla per paskutiniuosius trejus metus.
Keywords: matematikos draugija; matematikos olimpiada; matematikos disertacija; matematikos konferencija