Lietuvos universitetų svetainių navigacijos efektyvumo įvertinimas - Andziulienė, Beatričė (Lietuvos matematikos rinkinys, 2010)
Darbe aptariama interneto svetainių efektyvios navigacijos kūrimo principai, navigacijos veiksmingumas, navigacijos elementų vizualinis aiškumas. Taikant kontrolinio sąrašo metodą, atliktas Lietuvos universitetų svetainių navigacijos efektyvumo tyrimas.
Keywords: navigacija; efektyvumas; kontrolinis sąrašas