Stacionarios Navjė–Stokso lygtys su nenuline kraštine sąlyga dviejų sluoksnių sistemoje - Kaulakytė, Kristina (Lietuvos matematikos rinkinys, 2012)
Darbe nagrinėjama sluoksniuose apibrėžta stacionari Navjė–Stokso sistema su nehomogenine kraštine sąlyga. Sukonstruotas, vadinamąją Lerė nelygybę tenkinantis, kraštinių duomenų pratęsimas į visą sritį, kuris leidžia uždavinį su nenuline kraštine sąlyga suvesti į jau išnagrinėtą uždavinį su nuline kraštine sąlyga.
Keywords: Navjė–Stokso sistema; Lerė nelygybė; sluoksnis