2012 m. LEU Jaunųjų matematikų olimpiados apžvalga - Jakaitytė, Eglė; Kaučikas, Algirdas; Mazėtis, Edmundas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2012)
Straipsnyje aptariami 2012 m. LEU jaunųjų matematikų olimpiados uždaviniai ir jų sprendimai.
Keywords: matematikos olimpiados; uždavinių sprendimas