Matematikos didaktikos mokslas Lietuvoje: Quo vadis? - Narkevičienė, Bronė; Novikienė, Regina (Lietuvos matematikos rinkinys, 2018)
Straipsnyje pateikiama matematikos didaktikos mokslo situacijos valstybiniame, socialiniame ir instituciniame lygmenyse analizės rezultatai ir išvados – rekomendacijos situacijos pagerinimui.
Keywords: matematikos didaktika; mokslas; matematikos mokymas; tyrimai