Diskreti ribinė teorema bendrosioms Dirichlet eilutėms meromorfinių funkcijų erdvėje - Macaitienė, Renata (Lietuvos matematikos rinkinys, 2004)
Įrodyta diskreti ribinė teorema bendrosioms Dirichlet eilutėms tikimybinių matų silpnojo konvergavimo prasme meromorfinių funkcijų erdvėje.