Laipsninių eilučių reiškimas baigtine eksponentinių funkcijų suma - Bikulčienė, Liepa; Navickas, Zenonas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2004)
Straipsnyje pateikiamas konkretus skaičiavimo algoritmas, kaip laipsninę eilutę išreikšti baigtine eksponentinių funkcijų suma. Gauti rezultatai naudojami aprašant diferencialinų lygčių sprendinius, gautus operatoriniu metodu.
Keywords: diferecialinės lygtys; eilutės eilė; operatorinis metodas