Apie kai kurių specialiųjų polinomų šaknų išdėstymą - Kirjackis, Eduardas; Kirjackis, Dimitrijus (Lietuvos matematikos rinkinys, 2004)
Straipsnyje nagrinėjama specialiųjų daugianarių šaknų pasiskirstymas. Gauti rezultatai taikomi tiriant tiesinės diferencialinės lygties su pastoviaisiais koeficientais sprendinių savybes.