Tikslūs įvertinimai Niutono koeficientų vienalapių funkcijų klasėje - Kirjackis, Eduardas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2003)
I.A. Aleksandrovas nustatė tikslius įvertinimus Teiloro koeficientų vienalapių normuotų funkcijų vienetiniame skritulyje. Remiantis I.A. Aleksandrovo gautais rezultatais, šiame straipsnyje gauti šių funkcijų Niutono koeficientų tikslūs įvertinimai. Lygybės ženklai šiuose įverčiuose realizuojami Kebe funkcija.