Respublikinio J. Matulionio jaunųjų matematikų konkurso dalyvių požiūris į ugdymą(si) ir jo sąlygas bendrojo lavinimo mokykloje - Narkevičienė, Bronė; Janušas, Giedrius (Lietuvos matematikos rinkinys, 2003)
Santraukos nėra.