Atvirkštinis metodas teiginių modalumo logikai S4 - Birštunas, Adomas; Norgėla, Stanislovas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2003)
Nagrinėjami du teiginių modalumo logikos S4 sekvenciniai skaičiavimai ir atitinkami atvirkštinio metodo variantai. Taikomi tam tikro pavidalo formulėms.