Duomenų gavybos metodas informacijos radimui, naudojant intelektualią duomenų paiešką - Kulvietienė, Regina; Mamčenko, Jelena (Lietuvos matematikos rinkinys, 2003)
DB2 Intelligent Miner Scoring praplėčia duomenų bazių galimybes ir leidžia vartotojams iš karto išskleisti duomenų gavybos loginės analizės techniką.Duomenų gavybos technologijų sistemos realizuoja naują duomenų analizės formą, paremtą intelektualiais sprendimais, leidžia gauti iš duomenų bazės žymiai gilesnes žinias, negu sudėtingiausios užklausos ir iš jų suformuotos ataskaitos.