Papilomos viruso įtakos žmogaus imuninei ir antioksidacinei sistemoms statistinė analizė - Lapkauskaitė, Laura; Didžiapetrienė, Janina; Kazbarienė, Birutė (Lietuvos matematikos rinkinys, 2002)
Šis taikomasis darbas skirtas papilomos viruso įtakos žmogaus imuninei ir antioksidacinei sistemoms statistinei analizei. Statistiškai reikšmingų rodiklių nustatymui buvo taikomi ranginiai kriterijai ir logistinė regresija.