Selbergo rėčio metodas polinomų žiede - Bareikis, Gintautas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2001)
Tarkime, P – neredukuojamų polinomų aibė. Straipsnyje nagrinėjamas Selbergo rėčio metodo taikymas aibėje { p + 1, p ∈ P }.