Integralinės lygties valdomos trupmeninio Brauno judesio sprendinio egzistavimas ir vienatis - Kubilius, Kęstutis (Lietuvos matematikos rinkinys, 2000)
Nagrinėkime trupmeninį Brauno judesį kurio Hursto indeksas 1/2 < H < 1. Rastos sąlygos, kada nagrinėjama lygtis turi vienintelį sprendinį ir sprendinio trajektorijos yra tolydžių turinčių baigtinę p-variaciją, p > 1/H, funkcijų klasėje.