Kai kurios išsprendžiamos modalinės logikos S5 klasės - Norgėla, Stasys (Lietuvos matematikos rinkinys, 1999)
Naudojantis Maslovo atvirkštiniu metodu  įrodomas kai kurių modalinės logikos S5 klasių su vienviečiais predikatiniais kintamaisiais išsprendžiamumas pagal išvedimą.