Greimo semiotika: ilgalaikis mokslinis projektas. Iš prancūzų kalbos vertė Kęstutis Nastopka - Fontanille, Jacques (Semiotika, 2017)
Greimas apibūdino savo semiotiką kaip ilgalaikį mokslinį pro-jektą, pabrėždamas tyrinėjimų tąsą ir siūlydamas semiotikų bendruomenei dalyvauti kolektyvinėje kūryboje. Greimo se-miotika yra atvira įvairiems daugiadisciplininiams tyrimams. Semiotikai nepakanka kartoti ankstesniuosius atradimus ir vien priešintis kintančioms intelektualinėms madoms. Reikia įžvelgti semiotinio projekto prasmę šiandienos ir rytdienos pa-saulyje. Reikia iš naujo jį apibrėžti ir atsigręžti į pamirštas ar išstumtas problemas.