Muzeologijos studijos - Keršytė, Nastazija (Acta Museologica Lithuanica, 2017)
Muzeologijos studijų Lietuvoje raida periodizuojama chronologiškai, atsižvelgus į vykusius pokyčius, kurie ir leidžia brėžti pateikiamas ribas:iki 2001 m.,2001–2011 m.,nuo 2012 m.Išsamiau PDF rinkmenoje.