Kai kurie vyresniųjų mokinių identiteto bruožai - Aramavičiūtė, Vanda (Acta Paedagogica Vilnensia, 2003)
Straipsnyje keliama vyresniųjų mokinių identiteto problema. Remiantis vyresniųjų mokinių, besimokančių bendrojo lavinimo vidurinėse mokyklose ir gimnazijose, emocinių išgyvenimų ypatumais, atskleidžiami kai kurie jų identiteto bruožai.