Changes in the Department of Pedagogy at Vilnius University - Jovaiša, Leonas (Acta Paedagogica Vilnensia, 1991)
Glausta VU pedagogikos katedros kronika nuo 1971 iki 1990, pateikiamas katedros darbuotojų sąrašas.