The 25th Anniversary of the Journal “Acta Paedagogica Vilnensia” - Vilnensia, Acta Paedagogica (Acta Paedagogica Vilnensia, 2016)
Vilniaus universiteto Edukologijos katedros mokslo žurnalas „Acta Paedagogica Vilnensia“ leidžiamas jau 25 metus. Apie gana solidų žurnalo kelią kalbasi doc. dr. Roma Kriaučiūnienė ir ilgametė žurnalo vyriausioji redaktorė prof. habil. dr. Vanda Aramavičiūtė