Integracija į doktorantūros studijų programą: menu grįstas doktorantų patirčių tyrimas - Yılmazlı Trout, İnci (Acta Paedagogica Vilnensia, 2018)
[straipsnis anglų kalba; santrauka ir reikšminiai žodžiai lietuvių kalba] Šiame straipsnyje analizuojama dvylikos doktorantūros studentų integracijos į doktorantūros programą patirtis. Pristatomas kokybinis tyrimas, kurį atliekant buvo naudotas menu grįstas tyrimo modelis: dvylikos tyrimo dalyvių buvo paprašyta sukurti koliažus ir parašyti istorijų, perteikiančių, kaip koliažas apibūdina jų integracijos patirtį. Šio tyrimo klausimas – kaip studentai išgyvena integraciją į doktorantūros programą? Gauti duomenys parodė, kurie akademiniai ir socialiniai veiksniai svarbūs formuojant doktorantūros kelionę.