Jubiliejai - Vilnensia, Acta Paedagogica (Acta Paedagogica Vilnensia, 2010)
Jonas Dautaras. Mokinių savarankiškos asmenybės puoselėtojas Leonas Jovaiša. Švietimo istorikė apie naujas ugdymo sistemas Danutė Ona Žilienė. Humanizmas kaip mokslinio kelio gairė