PO JOHNO DURHAMO PETERSO PASKAITŲ: KAS YRA IR KAS NĖRA MEDIJOS... - Vasilionok, Svetlana; Bakaitė, Martyna (Acta Paedagogica Vilnensia, 2014)
Permainos ir technologijos nestovi vietoje. Jos labai greitai kinta priklausomai nuo poreikių, ekonominių ir socialinių sąlygų. Nuošaly nelieka ir Vilniaus universitetas, kuriame nuolat vyksta įvairūs projektai, renginiai, paskaitos. [...]