Tarptautinės programos - Vilnensia, Acta Paedagogica (Acta Paedagogica Vilnensia, 2007)
Giedrė Čiužaitė. Apie Austrijoje (Lince) vykusias studijas pagal tarptautinę intensyviąją programą „Lyginamosios švietimo politikos analizė“ (Analysis of Comparative Educational Policies, ACEP).