Pedagogikos istorijos baruose (minint prof. habil. dr. Magdalenos Karčiauskienės 85-ąsias gimimo metines) - Valatkienė, Stasė (Acta Paedagogica Vilnensia, 2004)
Straipsnis skirtas pedagogikos istorikės M. Karčiauskienės jubiliejui.