Atsiliepimas apie E. Selevičienės ir N. Burkšaitienės monografiją „Web-based learning technologies in the studies of English for specific purposes in higher education (Internetinio mokymosi technologijos dalykinės anglų kalbos studijose aukštajame moksle) - Teresevičienė, Margarita (Acta Paedagogica Vilnensia, 2025)
-