Internacionalinė konferencija apie nacionalinius, transnacionalinius ir supranacionalinius švietimo diskursus - Bartaševičius, Robertas; Stonkuvienė, Irena (Acta Paedagogica Vilnensia, 2012)
Internacionalinė konferencija apie nacionalinius, transnacionalinius ir supranacionalinius švietimo diskursus