Jubiliejai - Vilnensia, Acta Paedagogica (Acta Paedagogica Vilnensia, 2010)
Jonas Dautaras. Mokinių savarankiškos asmenybės puoselėtojasLeonas Jovaiša. Švietimo istorikė apie naujas ugdymo sistemasDanutė Ona Žilienė. Humanizmas kaip mokslinio kelio gairė
Keywords: none