Mokytojų ir mokinių bendravimas tikybos pamokoje - Dzenuškaitė, Stasė (Acta Paedagogica Vilnensia, 2001)
Straipsnyje, remiantis žymių filosofų ir pedagogų darbais, aptariama bendravimo reikšmė religijos pedagogikoje. Ypač pabrėžiama krikščioniškomis vertybėmis grindžiamo mokytojo ir mokinių bendravimo svarba per tikybos pamokas.
Keywords: bendravimas; sąveika; krikščioniškas ugdymas; tikybos pamoka