Dvasinis ugdymas postmodernėjančioje visuomenėje - Aramavičiūtė, Vanda (Acta Paedagogica Vilnensia, 2004)
Straipsnyje pagrindžiamas dvasinio ugdymo aktualumas šiuolaikinėje visuomenėje, taip pat aptariama dvasinio ugdymo vieta šių laikų mokykloje. Pateikiama dvasingumo, kaip dvasinio ugdymo objekto, samprata. Išryškinami aktualūs dvasingumo ugdymo tikslai ir uždaviniai vyresniame mokykliniame amžiuje.
Keywords: postmodernizmas; visuomenė; vertybės; dvasinis ugdymas; tikslai ir uždaviniai