Tradicinių ir netradicinių trumpalaikio Lietuvos karių anglų kalbos mokymo(-si) metodų sąsajos veiksmingumas - Jatautaitė, Dileta (Acta Paedagogica Vilnensia, 2004)
Straipsnyje aptariama tradicinių ir netradicinių anglų kalbos mokymo metodų sąsajos bei jų derinimo ir taikymo veiksmingumas mokant Lietuvos karius. Apžvelgiama panaudota metodologija, tyrimo ir mokymo programa, kurią taikant galima pagreitinti anglų kalbos išmokimą.
Keywords: anglų kalba; kalbos mokymas; mokymasis; metodas; kariuomenė