Švietimas šiandien: teorijos ir praktikos - Duoblienė, Lilija (Acta Paedagogica Vilnensia, 2004)
Aprašoma Vilniaus universitete vykusi mokslinė konferencija „Lietuvos švietimas šiandien: teorijos ir praktikos”.
Keywords: Vilnius universitetas; edukologija; konferencija „Lietuvos švietimas šiandien; teorijos ir praktikos”