Profesoriaus B. Bitino knygos „Edukologinis tyrimas: sistema ir procesas“ aktualumas - Aramavičiūtė, Vanda (Acta Paedagogica Vilnensia, 2006)
Profesoriaus Bronislovo Bitino knygos „Edukologinis tyrimas: sistema ir procesas” recenzija.
Keywords: ugdymo mokslas; „Edukologinis tyrimas; sistema ir procesas”; B. Bitinas