Janio Langijaus rankraštinio žodyno vokiškosios dalies sudurtiniai daiktavardžiai - Jarmalavičius, Dalius (Baltistica, 2014)
Šiame straipsnyje aprašomi XVII a. rankraštinio J. Langijaus žodyno vokiškosios dalies daiktavardžių dūriniai. Pirmiausia aptariama sudurtinių žodžių rašyba, po to analizuojama jų sandara, ypač kreipiant dėmesį į antrojo dėmens kalbos dalį, nustatomas dėmenų jungimo pobūdis. Galiausiai aprašomi vokiškieji dūriniai pagal jų dėmenų semantinį-sintaksinį ryšį, atskirai apžvelgiant ir dėmenų darybinę struktūrą.