Suffix transfer in Baltic - Petit, Daniel (Baltistica, 2010)
PRIESAGOS PERKĖLIMAS BALTŲ KALBOSE Straipsnyje aptariami kai kurie priesagos perkėlimo atvejai baltų kalbose. Priesagos perkėlimu vadinamas morfologinis procesas, kurio metu nauja leksema, vykstant leksinei inovacijai, perima pakeičiamo senesnio žodžio priesagą. Taip galima paaiškinti kai kuriuos iki šiol nesuprastus sufiksacijos atvejus. Ypač daug dėmesio kreipiama į lie. ruduõ, svíestas ir la. brĩvs etimologiją.