Quelques observations sur les substantifs de genre neutre en vieux prussien - Petit, Daniel (Baltistica, 2000)
DĖL BEVARDĖS GIMINĖS DAIKTAVARDŽIŲ PRŪSŲ KALBOJEIštyrus prūsų kalbos bevardės giminės daiktavardžių morfologijos ypatumus, leksinį paplitimą ir kilmę, daroma išvada, kad šie daiktavardžiai, nors dar gausūs prūsų kalbos paminkluose, sudaro ribotą daiktavardžių klasę.
Keywords: prūsų kalba; daiktavardis; bevardė giminė