J. Kazlauskas, Lietuvių kalbos istorinė gramatika (kirčiavimas, daiktavardis, veiksmažodis) - Girdenis, Aleksas; Žulys, Vladas (Baltistica, 1972)
–
Keywords: lietuvių kalbos istorinė gramatika; kirčiavimas; daiktavardis; veiksmažodis; vidinė rekonstrukcija