On the orthography of the Old Prussian texts - Kortlandt, Frederik (Baltistica, 2011)
DĖL PRŪSŲ KALBOS TEKSTŲ RAŠYBOS Savo disertacijoje (2009) Vytautas Rinkevičius pateikia išsamią prūsų kalbos kirčiavimo sistemos analizę su detalia mokslinės literatūros apžvalga. Kadangi jo išvados ne vienu atžvilgiu iš esmės skiriasi nuo manųjų (2009), naudinga yra apžvelgti skirtumų priežastis.