Tarptautinė tarpdalykinė Adalbertui Bezzenbergeriui skirta konferencija Berlyne - Kiseliūnaitė, Dalia (Baltistica, 2022)
–
Keywords: konferencija; Adalbert Bezzenberger; archeologija; kalbotyra; baltistika