Paul Garde, L’accent - Stundžia, Bonifacas (Baltistica, 2015)
–
Keywords: lietuvių kalba; morfologinė akcentologija; kirtis; priegaidė; akcentinės savybės; accentinė galia; akcentuacija; kirčiavimas; akcentinė dominacija