Dėl būdvardžių su priesaga -intelis (-ė) kilmės - Ambrazas, Saulius (Baltistica, 2004)
ON THE ORIGIN OF ADJECTIVES WITH THE SUFFIX -intelis (-ė)Diminutives with the suffix -intelis (
Keywords: būdvardis; istorinė morfologija; žodžių daryba; -intelis; -intelė