Būdvardžių su priesagomis -ingas (-a), -inis (-ė) ir -iškas (-a) istoriniai ryšiai - Ambrazas, Saulius (Baltistica, 2002)
HISTORICAL RELATIONS OF ADJECTIVES WITH THE SUFFIXES -ingas (-a), -inis (-ė) AND -iškas (-a)Derivatives in -ingas (-a) (
Keywords: lietuvių kalba; būdvardis; istorinė žodžių daryba; -iškas; -iška; -inis; -inė; -ingas; -inga