Antisovietiniai atsišaukimai, laiškai ir užrašai - Jenciūtė, Viktorija (Genocidas ir rezistencija, 2021)
Straipsnyje apžvelgiama Lietuvos jaunimo nesmurtinė rezistencija sovietmečiu Šiaulių regione XX a. 7–9 dešimtmetyje, jos raiška ir formos.