Lietuvių policijos 3(11)-iasis batalionas - Bubnys, Arūnas (Genocidas ir rezistencija, 2025)
Remiantis archyvų dokumentais ir istorine literatūra straipsnyje siekiama atkurti lietuvių policijos 3(11)-iojo bataliono istoriją, svarbiausius jo veiklos etapus ir įvykius, atskleisti specifinius bataliono veiklos bruožus ir patirtus nuostolius.