Memorialinių vietų veiksnys holokausto atminimo kultūroje: sampratos gairės ir tyrimo metodai - Vitkus, Hektoras (Genocidas ir rezistencija, 2025)
Straipsnyje analizuojami istoriniai holokausto atminimo vietų raidos dėsningumai ir perteikiami holokausto memorialų kultūros tyrimo metodologiniai aspektai.